Vaaka on kumma kapistus. Se tuntuu nyt jumiutuneen 79kg kohdalle. Silti jotain on selkeesti tapahtunut, sillä ennen sain survoa ruhoani 44 housuihin vyötärönauha kuristaen vatsaani kuin vanne ja tänään mahduin vaivatta 42 pöksyihin ilman että vatsa kramppaa, reisien saumat huutaa hoosiannaa tai mitään muutakaan ilkeilyä!!!!

Vaaka ei siis totisesti kerro koko totuutta! Yöunet ovat kortilla kiitos lasten sairastelun ja nuorimmaisen rauhallisten öiden puuttumisen, huoh! Pikkuisin saa teho-opetusta pullosta juonnista joka ei ole hänelle herkkua ei sitten millään, jotta saisin vähän välistämme liekaa pidemmäksi ja pääsisin helpommin jumppiin ja urheilemaan. Nyt kun ulko-ovi sulkeutuu takanani alkaa kamala huuto joka ei miespuolisen korvaan hyvältä kuulosta. Miksi miehet hermostuvatkin nopeammin oman tuotoksensa kitinään??? Eli tän vuoden isoin missio on saada pienin pullolle, onhan ikä jo yli 6kk joten on kait se jo aikakin... Imetys ei mulla ole vienyt kiloja mihinkään, tuntuu että nälkä vaan on suurentunut tässä näiden kuukausien aikana ja siksi oli otettava itseä niskasta kiinni näin julkisestikin, jolloin joudun raportoimaan miten edistyn. Jotain on siis kumminkin selkeesti tapahtunut hoidempaan minää ajatellen vaikka vaa'an viisarissa on selkeesti jokin könkkö mun kohdalla ton 79kg kohdalla. Toivotaan että sen ali päästään, sillä kesään mennessä olisi rutistettava vielä 3kg jotta välitavoite on saavutettu, mutta toki halajan enemmän.

Olen muuten miettinyt näitä "kuponkiuutisten" laihdutustuotteita. Nytkin markkinoitiin jotain pillereitä jotka "syövät" kaiken rasvasi ja pitävät painosi kurissa. Mitäköhän muita terveyeydellisiä haittoja noista on joista ei tietenkään mitään mainita. Silti tämmöinen "mistä aita on matalin" keino himottaisi kokeilla, että toimiiko se oikeesti. Ehkä jotenkin kumminkin uskon enempi "verta, hikeä ja sitkeyttä"-metodiin kuin pilleri huuleen ja syö mitä syöt vaihtoehtoon tuollaisesta katalogista. Onko joku teistä koittanut tuon tyyppisiä tuotteita? Olisi kiva kuulla kokemus ihan oikeesta elämästä eikä mistään markkinointilasien läpi survotusta keksitystä stoorista.