Vaaka näytti tänään edelleen 81 kg, mutta olo on kevyempi ja painan sisulla eteenpäin. Kaupassa tutkin tarkkaan miten paljon on rasvaa tuotteessa ja aamut on alkaneet All-Bran muroilla. Tummaleipä on korvannut vaaleanleivän ja lapsillekin on tumman lisäksi tarjolla moniviljaleipää. Hedelmiä olen popsinut myös hanakasti, lähinnä omenaa ja klementiinejä. Ruokailuilla otan pienempiä annoksia enkä santsaa, illalla en syö mitään iltapala-ajan jälkeen vaikka mieli tekisi! Olen myös lisännyt lautasella kasvisten määrää, nyt lautaselle otetaan ensin kasviksia, raejuustoa,punajuurta tms ja vasta sitten sitä pääruokaa.

Tänään sitten viikon ponnistelut vähän vetivät takapakkia eli kun muu perhekin söi kaupasta tullessa jäden sorruin minä itekin siihen, puffetti meni kuin kuumille kiville ja joo avasin sipsipussinkin, mutten ottanut kuin kourallisen. Tänään on siis se viikon herkkupäivä. Mutta jos näin käy vain kerran viikkoo on se jo paljon eteenpäin.

Leivoin eilen pipareita ja joulutorttuja enkä syönyt niitä yhtään! Hyvä minä! Täytyy varmaan mitata myös vyötäröä ja reittä ihan mielenkiinnosta, koska tosiaan muutosta voi tapahtua jo niissä vaikkei vaaka värähtäisikään! On se nyt kumma jos ei noilla terveellisimmillä ruokavalioilla ala homma hoitumaan. Liikunta on edelleen ollut tämän  viikon hyötyliikuntaa, lähinnä pihalla lasten perässä juosten, viiletystä leipomispöydän ja uunin väliä, vaunuilla viety paperit paperinkeräykseen, joten tässä täytyisi ryhdistäytyä. Tiedän tää on vaan huono tekosyy, mutta nuha joka alkoi loppuviikosta ja on nyt vasta tänään hellittämässä ees vähän otettaan on vähän vetänyt tätä liikuntapuolta miinuksen puolelle. Tällä viikolla siis täytyy panostaa myös tohon liikuntapuoleen. Huomenna joululahjaostoksille, siinä kävelyä hyötyliikuntamuodossa mitä parhaimmillaan, eikö?