Otin itseäni todella niskasta kiinni ja painelin heti luvattuani liikkua enempi 6km lenkin lastenvaunujen kanssa. Kävelin niin lujaa kuin vain pystyin ja loppusuoralla juoksin kaksi 6-8 valotolpan välillistä. Olin aivan punainen kuin rapu ja hikinen kun kotiin saavuin huohottaen, mutta hyvää teki!

Tällä viikolla on muutenkin panostettu ulkoiluun. Käyty lenkillä lasten kanssa (vauhti silloin aikas verrainen mutta kumminkin) ja leikitty liukurimäessä.

Ruokavaliota olen pitänyt kevyenä, okei söin kaksi kourallista suolapähkinöitä, mutta se on pientä. 2 viikkoa on takana laihdutusta ja näin myös eloa ilman roskaruokaa. Ongelmahan ei mulla ole mikään namien mässäily vaan mieli tekee ihan älyttömästi pizzaa, hampurilaisia, kebabia ja chipsejä. Ja niissähän ei tunnetusti ole yhtään rasvaa!!!! Ruokamäärä lautasella on laskenut oleellisesti ja iltaisin en syö yksinkertaisesti lasten nukahdettua enää mitään. Juon vain vettä tai vischyä jos jano yllättää. Nälkä on mulla jatkuvasti, mutta olen monen kuullut sanovan että jos oikeesti haluaa laihtua pitää olla jatkuva nälkä. Syön edelleen kaksi lämmintä ruokaa lasten kanssa mutta varsinkin iltaruuan määrä on todella pieni!

Mietin tässä, että vatsalihaksia ja pakara-reisilihaksia voisi harjoittaa ihan telkkua katellessa. Siinä viihtyisi myös perheen nuorimmainen lattialla pötkötellen ja hörötellen äidin heilunnalle. Se siis ajatuksen tasolta toteutukseen. Onhan nää hirveen yksinkertaisia, mutta miten helppo sitä vaan on löhötä sohvalla ja töllöttää sitä laatikkoa? Vai moniko teistä jumppaa non-stop telkkarin parissa jolla on lapsia enempi kuin kaksi????

Vaaka näytti tänään 80 kg, ehkä jopa vähän alikin, mutta tommoisesta manuaalisesta vaa'asta nyt ota ihan täyttä selvyyttä niin tyydytään siihen 80kg joka on aivan huippua. Kilo tippunut, toivotaan että tästä se lähtee. Jotenkin tuo -5kg tavoite kesään mennessä tuntuu tavoitettavalta, pienin askelin eteenpäin! Kaikki mikä menee yli on hyvää ja haluan että painon muutos on pysyvä, ei vain kamalan paastosession hetkellinen lume tulos! Ja täytyy oikeesti tajuta että takapakkejakin tän laihtumisprosessin aikana tulee! Mutta hyvin menee nyt ja olo on iloinen.

Jos tosiaan tiedätte OIKEESTI hyvää reisi-vatsa-pakara jumppaDVDtä niin vihjatkaa! Oikeesti!