Kolmekymmentä tärähti tänä vuonna mittariini ja tuntuu, että miltei saman verran on vyötärölläkin ylimääräistä. Jos ei aivan niin näillä elämäntavoilla pian on! Entinen anorektisen laiha minä on muuttunut XL-vaatteissa kirmaavaan valaaseen, jolla roikkuu laardia vyötäröllä, on jenkkakahvaa ja sitä naisellista persettä - selluliitista puhumattakaan! Pään sisällä elättelen toivoa että olisin edelleen se superhoikka parikymppinen, mutta sovituskopissa iskee todellisuus usean peilin ja valojen voimalla päin pläsiä- milloin viimeksi olen mennyt innoissani sovittamaan mitään päälleni?

Tarkoitus olisi siis pitkän tähtäimen suunnitelmana laihduttaa 20kiloa pois kevyemmällä ruokavaliolla, olemalla ostamatta herkkuja kaappiin (yksi herkkupäivä kuussa sallittakoon!) ja pysymällä lujana! Kesään mennessä eli reilut 6kk välitavoite on saada 5kg pois - kaikki sen yli on vain plussaa. Liikuntaa pitää lisätä joka on ehkä se suurin haaste mässäilyn lisäksi kun jaloissa pyörii pieniä tenavia, mutta aion nipistää itselleni omaa aikaa reippaille sauva/vaunukävelyille tai jopa vesijumpalle. Tästä se alkaa! Seuraan itseäni viikottain, joten turinapäivityksiä kerran viikkoon, sovitaan vaikka näin tiistaisin ellei jotain mullistavaa tapahdu useamminkin! Aion kaivaa selkärankani esiin kaikkien pizzalaatikoiden, herkkuleivonnaisten, karkkipaperien ja läskieni alta! Tämä on LAARDIKAPINA!

Tsemppiä ja vinkkejä otetaan vastaan, joten kommenttia vaan peliin!

Nolona punastellen tunnustan kotivaa'an näyttävän tänään farkut jalassa 81kg. APUA- on korkea aika aloittaa kapina! Tie on varmasti pitkä ja kivinen. Sivupohja löytyy Sohvapotun pohjista - ironinen osoite blogini sisällölle ; )