Luulitteko jo että olen laihtunut ihan olemattomiin? Cool

Ei, näin ei valitettavasti ole käynyt. Vaaka on jojoillut 77-79kg kieppeillä muttei suostu talttumaan tahtooni mennä tuon tuplaseiskan alle...

Niinpä kun kirpparilla tytöille luistimia etsiskellessäni lähes kompastuin Painonvartioiden Syö ja Nauti ladattavaan ohjelmaan huisalla 2eurolla, otin sen äkkiä likelle kehoani, sydän pamppaillen jännityksestä! 

Ohjelma on oikeesti huippu! Syötät lähtötilanteen, kone antaa kuinka paljon juuri sinun tulee syödä pisteitä päivässä ja sitten päivittäin mitä syöt. Hyvänä jippona olen pitänyt sitä, että käyn täyttää ruokailuni etukäteen eli kun tiedän  että on esim jauheliha sulamassa kattelen mitä pisteitä mistäkin jauheliharuuasta saa ja sen mukaan valkkaan mitä ruokaa teen ja paljonko "saan" syödä. Määrät on joko deseinä, grammoina, viipaleina, lasillisina, ruokalusikallisina jne. Monasti olen välipalan jälkeen merkannut päivällisen mitä meinaan syödä ja samalla iltapalan ja kun mieli on ensin aatellut lihapiirakkaa juustolla, on se vaihtunut tummaan leipään kevyt leikkeleellä. Ei toki ihan sama asia, mutta ohjelma tavallaan opettaa tunnistamaan pahat "pistepommit". Esim mun herkkuni Mega-ateria Hesestä tuottaa iloiset 25,5pistettä joka on 3,5pistettä enemmän kuin minun KOKO PÄIVÄN syöntipistemäärä!!!!! Ei siis ihme että paino on lähtenyt alaspäin kun ollaan jätetty hampparit pois, vai mitä tuumaatte?

Sokerina pohjalla on ruokaohjeet, joita aion oikeesti kokeilla! Ohjelma myös tylysti kertoo kauan asettamaani tavoitepainoon on matkaa viikkoina.

Nyt on eka viikko takana laihdutusta tällä ja paino putosi viikossa 2kg, pylly 1cm ja vyötärö 2cm. Mielestäni hyvä suoritus kun tällä alkoi 3kk laihdutuksessani. Paino on nyt 77kg (myös iltapaino!!!), joten vaikkei vieläkään tämän luvun alle olla päästy, uskon että tällä menetelmälle se alitetaan! Pisteitä tulee syödä se oma henkkoht määrä ja ei siinä kovin nälkäisenä tarvii olla. Toki kuulemma ekat 2vkoa tuntuu nälkäiseltä, olet ehkä totuttanut mahasi epäsäännölliseen puputtamiseen ja hurjiin annoksiin. Kahtotaan kuin ens viikon numerot kehittyy. Enää 2kg kesän tavoitteeseen - sopiiko laihduttajalle sanoa, että nälkä kasvaa syödessä painon pudotuksen suhteen????